Autoexperten
Verkstad

Autoexperten Bilverkstad Perstorp


Autoexperten Vägassistans

Välkommen att kontakta oss på telefon 043531003
Epost: info@autoexperten.net

 

Enkel och Pålitlig Bilservice hos Autoexperten

När du lämnar in din bil på vår Autoexperten-bilverkstad i Perstorp kan du vara säker på att få den hjälp du behöver. Vi är en allbilsverkstad och kan ta hand om de flesta bilmärken. Här är några skäl till varför du ska välja oss:

Professionell Service

Vi reparerar och servar din bil på ett proffsigt sätt enligt tillverkarens instruktioner. Det innebär att du behåller nybilsgarantin om du har en sådan kvar. Dessutom ger vi alltid 3 års funktionsgaranti på alla våra reservdelar.

Bekvämlighet och Trygghet

Vi erbjuder lånebilar som löser dina transportbehov medan vi tar hand om din bil. Många väljer oss för att vi är prisvärda, kunniga och har ett bra läge här i Perstorp. Och det bästa av allt – vi finns här för dig när du behöver oss som mest!

Betalningsalternativ med Autoexperten-kortet

Med Autoexperten-kortet kan du dela upp betalningen för dina bilreparationer. Du kan delbetala räntefritt upp till 24 månader. Ansök om kortet direkt i vår verkstad i Perstorp eller online.

Trygg Assistans längs Vägen

När din bil plötsligt stannar längs vägen är hjälpen bara ett samtal bort, var du än befinner dig i Sverige. Vår assistansförsäkring ger dig ökad trygghet och ingår utan kostnad i 12 månader när du servar din bil hos oss. Vi fixar felet på plats eller ordnar med bärgning av bilen om det behövs. Dessutom kan du köpa till en europaassistans om du brukar använda din bil utomlands.

Välj Autoexperten för enkel och pålitlig bilservice som ger dig trygghet och bekvämlighet när du behöver det som mest!

montering i mickes lackservice och verkstad

Vi arbetar med alla bilmärken och samarbetar med alla försäkringsbolag på marknaden. Vi utför lackering, skadereparationer, bilglasreparationer och byte. 

lackning av bilar
autoexperten logga

Verkstad

När du lämnad din bil till vår Autoexperten-bilverkstad kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver. Autoexperten är en allbilsverkstad och kan hantera de flesta bilmärken.

butik för bildelar
autoexperten logga

Butik

I Butiken får du hjälp med reservdelar och tillbehör till just din bil. Här kan du även boka verkstadsbesök och få kostnadsförslag på reparation av ditt fordon. 

svart bildäck

Hos oss på Däckteam får du hjälp med allt inom däck och fälg till ditt fordon. Vi erbjuder allt från att laga punktering till att säsongsförvara din hjul. VI har alltid bra priser på däck och fälgar.