Däckteam
Perstorp

Välkommen till Däckteam!

Behöver du byta till sommardäck eller vinterdäck? Funderar du på var du kan få en snabb och pålitlig däckservice? Vi har svaren på dina frågor och tjänsterna för att möta dina behov.

Däckbyte Perstorp

Varför Välja Oss för Ditt Däckbyte i Perstorp? På MickesLackService förstår vi vikten av rätt däck för varje säsong. Byte till sommardäck är inte bara en fråga om lagkrav; det är en viktig del av din bilvårdsrutin för att säkerställa maximal prestanda och säkerhet på vägen. Här är varför våra kunder litar på oss för deras däckbyte i Perstorp:

  • Expertkunskap: Vårt team av erfarna tekniker erbjuder professionella råd och service. Vi hjälper dig att välja rätt däck baserat på dina körvanor och säsongens krav.
  • Snabb och Effektiv Service: Vi vet att din tid är värdefull. Vårt mål är att genomföra ditt däckbyte snabbt och effektivt, så att du kan återgå till dina dagliga aktiviteter med minimal avbrott.
  • Konkurrenskraftiga Priser: Vi erbjuder högkvalitativa däckbytestjänster till konkurrenskraftiga priser. Vi tror på att erbjuda värde till våra kunder utan att kompromissa med kvaliteten på vårt arbete.

Så här Fungerar Det: Att byta dina däck hos oss är enkelt. Följ dessa steg för en smidig service:

  1. Boka en Tid: Kontakta oss via telefon eller e-post för att boka en tid som passar dig.
  2. Välj Dina Däck: Behöver du nya däck? Vi har ett brett sortiment av sommardäck från ledande tillverkare.
  3. Lämna In Din Bil: Kom till vår verkstad i Perstorp på din bokade tid.

Vi är stolta över att vara en del av Däckteam, Sveriges största kedja för däck och fälgar. Med över hundra anslutna verkstäder runt om i landet kan du lita på att vi har den erfarenhet och kompetens som krävs för att ge dig den bästa servicen.

Vår målsättning är att göra din upplevelse hos oss så smidig och bekymmersfri som möjligt. Oavsett om du är ute efter däck och fälgar till din privata bil, behöver utrustning för företagets tjänstebilar eller är ansvarig för en transportverksamhet, är vi här för att hjälpa dig.

Hos oss på Mickes Lackservice AB i Perstorp kan du förvänta dig professionell och pålitlig service. Med över 27 år i branschen har vi byggt upp en gedigen kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss av till dig. Utöver våra tjänster inom plåtarbeten, lackering och däck och fälgar, erbjuder vi även en välutrustad butik och en modern tvätthall för att ta hand om alla dina fordonsbehov på ett och samma ställe.

Vi strävar alltid efter att erbjuda dig de bästa produkterna och lösningarna som passar just dig och din bil. Genom att vara medlemmägda kan vi fokusera helt och hållet på att tillgodose dina behov och önskemål, utan att vara bundna av specifika däckleverantörer.

Och det slutar inte där – vi erbjuder även förmånliga betalningsalternativ i samarbete med Santander Consumer Bank, så att du kan få det du behöver till din bil utan att behöva oroa dig för stora utgifter på en gång.

Så varför vänta? Varmt välkomna till oss.

montering i mickes lackservice och verkstad

Vi arbetar med alla bilmärken och samarbetar med alla försäkringsbolag på marknaden. Vidare utför vi lackering, skadereparationer, samt bilglasreparationer och byte.

lackning av bilar
autoexperten logga

Verkstad

När du lämnar din bil till vår Autoexperten-bilverkstad kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver. Därtill är Autoexperten en allbilsverkstad och kan hantera de flesta bilmärken.

butik för bildelar
autoexperten logga

Butik

I Butiken får du hjälp med reservdelar och tillbehör till just din bil. Här kan du även boka verkstadsbesök och få kostnadsförslag på reparation av ditt fordon.  fordon.

svart bildäck

Hos oss på Däckteam får du hjälp med allt inom däck och fälg till ditt fordon. Samt erbjuder vi allt från att laga punktering till att säsongsförvara dina hjul. Vidare har vi alltid bra priser på däck och fälgar.