Mickes Verkstad & Lackservice

Om oss

Vad roligt att du vill veta mer om oss! Verksamheten startades 1995 som enskild firma men ombildades 2002 till AB. Micke Hansen driver Mickes Lackservice AB med åtta anställda, alla utbildade på området. Tillsammans har alla som arbetar här 75års erfarenhet! Verkstaden är modernt utrustad med den senaste utrustningen och vi använder oss av de nyaste materialen.

Vår kundkrets består till 95 % av försäkringsbolag, vi har avtal med samtliga både när det gäller plåt och lack. Privatpersoner är givetvis också mycket välkomna att höra av sig.

Kontakta oss gärna för mer information!

montering i mickes lackservice och verkstad

Vi arbetar med alla bilmärken och samarbetar med alla försäkringsbolag på marknaden. Vi utför lackering, skadereparationer, bilglasreparationer och byte. 

lackning av bilar
autoexperten logga

Verkstad

När du lämnad din bil till vår Autoexperten-bilverkstad kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver. Autoexperten är en allbilsverkstad och kan hantera de flesta bilmärken.

butik för bildelar
autoexperten logga

Butik

I Butiken får du hjälp med reservdelar och tillbehör till just din bil. Här kan du även boka verkstadsbesök och få kostnadsförslag på reparation av ditt fordon. 

svart bildäck

Hos oss på Däckteam får du hjälp med allt inom däck och fälg till ditt fordon. Vi erbjuder allt från att laga punktering till att säsongsförvara din hjul. VI har alltid bra priser på däck och fälgar.