KAROSSKADOR

Autoexperten Bilverkstad Perstorp


Autoexperten Vägassistans

Välkommen att kontakta oss på telefon 043531003
Epost: info@autoexperten.net

Karosskador

På Mickes Lack och Service är vi specialister på att åtgärda karosskador på alla typer av fordon. Vår expertis och moderna utrustning gör att vi kan erbjuda dig de bästa lösningarna för att återställa ditt fordon till toppskick.
Vårt team består av högt kvalificerade tekniker som är specialiserade på karosskador. Vi använder de senaste verktygen och teknikerna för att säkerställa att ditt fordon ser ut och fungerar som nytt. Vi är dedikerade till att ge våra kunder den bästa möjliga servicen och arbetar tätt tillsammans med dig genom hela reparationsprocessen.

Tjänster inkluderar:

Karosseriåterställning
Vi har expertisen att återställa ditt fordons kaross till sitt ursprungliga skick, oavsett skadans omfattning.

Kollisionsskador

Oavsett omfattningen av kollisionsskadan, har vårt team kunskapen och verktygen för att restaurera din bils kaross till sitt ursprungliga skick.

Strukturella reparationer
Vi säkerställer att ditt fordons struktur är stabil och säker efter en olycka, med hjälp av avancerad utrustning och tekniker.

Rostbehandling
Vi behandlar och skyddar ditt fordon mot rost för att förlänga dess livslängd och förbättra dess återförsäljningsvärde.

montering i mickes lackservice och verkstad

Vi arbetar med alla bilmärken och samarbetar med alla försäkringsbolag på marknaden. Vi utför lackering, skadereparationer, bilglasreparationer och byte. 

lackning av bilar
autoexperten logga

Verkstad

När du lämnad din bil till vår Autoexperten-bilverkstad kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver. Autoexperten är en allbilsverkstad och kan hantera de flesta bilmärken.

butik för bildelar
autoexperten logga

Butik

I Butiken får du hjälp med reservdelar och tillbehör till just din bil. Här kan du även boka verkstadsbesök och få kostnadsförslag på reparation av ditt fordon. 

svart bildäck

Hos oss på Däckteam får du hjälp med allt inom däck och fälg till ditt fordon. Vi erbjuder allt från att laga punktering till att säsongsförvara din hjul. VI har alltid bra priser på däck och fälgar.