Autoexperten
Verkstad

Autoexperten Bilverkstad Perstorp
När du lämnar din bil till vår Autoexperten-bilverkstad kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver.
Autoexperten är en allbilsverkstad och kan hantera de flesta bilmärken.
Vi reparerar och servar din bil på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner- vilket innebär att du behåller nybilsgarantin på bilen om sådan finns kvar.
Autoexperten lämnar alltid 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar. Vi har även lånebilar som löser dina transportbehov under tiden din bil tas om hand om hos. Många väljer en Autoexpertenverkstad för att de tycker att vi är prisvärda, kunniga och har ett geografiskt bra läge.

Vi finns tillgängliga helt enkelt – och det är något vi är stolta över.

Dela upp betalningen med Autoexperten-kortet  Ofta kan en oförutsedd reparation bli påfrestande för den vardagliga ekonomin, men med Autoexperten-kortet kan du få kredit för ett enskilt köptillfälle eller kredit för löpande inköp. Delbetala räntefritt upp till 24 månader i våra bilverkstäder. Du ansöker om kortet i våra bilverkstäder eller direkt här på webben » Autoexperten-kortet.

Autoexperten Vägassistans.
När bilen plötsligt stannar längs vägen är alltid hjälpen bara ett samtal bort oavsett vart i Sverige du befinner dig. Vår assistans erbjuder ökad trygghet för dig och din familj. Autoexperten assistansförsäkring ger hjälp längs vägen vid tekniska fel eller punktering och ingår utan kostnad i 12 månader när du servar din bil hos oss. Ring oss så lagar vi felet på plats eller ordnar med bärgning av bilen. Vid behov bokar vi en hyrbil, hotellövernattning eller hemresa till dig. Trygg service, tryggare bilresa. Brukar du använda bilen utomlands? Då kan du även köpa till en europaassistans till din personbil eller husbil, fråga oss när du lämnar in ditt fordon.

Välkommen att kontakta oss på telefon 043531003
Epost: info@autoexperten.net

monteringen

Vi arbetar med alla bilmärken och samarbetar med alla försäkringsbolag på marknaden. Vi utför lackering, skadereparationer, bilglasreparationer och byte. 

sliphallen 3

Verkstad

När du lämnad din bil till vår Autoexperten-bilverkstad kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver. Autoexperten är en allbilsverkstad och kan hantera de flesta bilmärken.

autoexpeten butik 1

Butik

I Butiken får du hjälp med reservdelar och tillbehör till just din bil. Här kan du även boka verkstadsbesök och få kostnadsförslag på reparation av ditt fordon. 

close-up-dirty-macro-116676

Hos oss på Däckteam får du hjälp med allt inom däck och fälg till ditt fordon. Vi erbjuder allt från att laga punktering till att säsongsförvara din hjul. VI har alltid bra priser på däck och fälgar.