BILLACK

Billack på Autoexperten Bilverkstad Perstorp

Autoexperten Vägassistans

Välkommen att kontakta oss på telefon 043531003
Epost: info@autoexperten.net

Få bilen som ny med  billackering

På Mickes Bil och Lackservice erbjuder vi ett brett utbud av lackeringstjänster för att möta dina specifika behov. Oavsett om du behöver en fullständig omlackering, reparation av stenskott eller bara vill fräscha upp utseendet på din bil, så har vi expertisen och utrustningen för att få bilen se ut som du vill.

Våra Tjänster

Fullständig Omlackering
Vi erbjuder komplett omlackering av hela bilen med högkvalitativa färger och lacker som ger ett hållbart och snyggt resultat.

Dellackering
För mindre skador eller repor kan vi matcha din bils befintliga färg och utföra en exakt reparation som återställer bilens ursprungliga skönhet.

Speciallackering
Vill du ha en unik look? Vi erbjuder specialanpassade lackeringslösningar som gör din bil unik och speglar din personlighet.

Varför Välja Mickes Lack och Service?
Vi använder högkvalitativa produkter och avancerade tekniker för att ge din bil den bästa möjliga behandlingen. Vårt team består av erfarna och noggranna tekniker och specialister som brinner för bilar och vet hur man tar hand om dem.
Och för din bekvämlighet – boka en tid som passar dig och låt oss göra jobbet medan du kopplar av. Din bil är vår prioritet.

montering i mickes lackservice och verkstad

Vi arbetar med alla bilmärken och samarbetar med alla försäkringsbolag på marknaden. Vi utför lackering, skadereparationer, bilglasreparationer och byte. 

lackning av bilar
autoexperten logga

Verkstad

När du lämnad din bil till vår Autoexperten-bilverkstad kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver. Autoexperten är en allbilsverkstad och kan hantera de flesta bilmärken.

butik för bildelar
autoexperten logga

Butik

I Butiken får du hjälp med reservdelar och tillbehör till just din bil. Här kan du även boka verkstadsbesök och få kostnadsförslag på reparation av ditt fordon. 

svart bildäck

Hos oss på Däckteam får du hjälp med allt inom däck och fälg till ditt fordon. Vi erbjuder allt från att laga punktering till att säsongsförvara din hjul. VI har alltid bra priser på däck och fälgar.